Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یاسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای کاهش خطرات سیلاب، باید مانند آنچه که در آیین نامه زلزله برای کاهش مخاطرات زلزله اقدام شده، برنامه ریزی شود و باید نظام نامه جامع سیلاب هم در دستور کار باشد.

وی افزود: برای تدوین نظام نامه جامع سیلاب، دست کم ۱۵ دستگاه دخیل خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های مهم کشور، آزادسازی حریم رودخانه ها است و در این زمینه برخی رودخانه ها در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسی اظهار داشت: باید شناخت از حق رودخانه و بستر و حریم رود، افزایش یابد، آزادسازی بستر رودخانه امری است که نه تنها به لحاظ قانونی، بلکه به لحاظ ایمنی و جلوگیری از خسارت های مالی و جانی باید مدنظر باشد.

وی با اشاره به اینکه برای آزادسازی رودخانه ها، عزمی ملی نیاز است گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه، تعیین بستر و حریم رودخانه های بزرگ و درجه یک و آسیب پذیر باید تا سال ۹۸ انجام می شد.

وی گفت: در بسیاری روستاها، زمین کشاورزی، باغ ها و حتی برخی شهرک های صنعتی و مسکن در حریم رودها است و بعضا این باور وجود ندارد که باید حریم رود را به رسمیت بشناسند، البته در ساخت و ساز و یا اجرای پروژه، استعلام انجام می شود اما انتظار می رود با اجرای آن، موافقت نشود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه فرصت هایی که به اجرای ساخت این پروژه ها داده می شود، سبب آسیب پذیری است اظهار داشت: سیل امسال، به صورت طبیعی، خود حریم رودخانه ها را آزاد کرد، البته این آزادسازی با خسارت های زیادی همراه بود.

مهدی یاسی، استاد دانشگاه تهران برای شرکت در چهارمین همایش زلزله، مدیریت بحران و دورنمای آینده به خراسان شمالی سفر کرده بود.

۷۱۸۵/ ۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، پس از گذشت ۲۰ ماه از جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران، قسمت‌هایی از جنوب استان خوزستان را به خود درآورد.

بامداد اردیبهشت سال ۱۳۶۱ بود که رزمندگان اسلام عملیات جدیدی با نام بیت المقدس را برای مقابله با دشمن آغاز کردند.

هدف از اجرای این عملیات، آزادسازی بیش از ۵ هزار کیلومتر از خاک ایران بود.

در مقابل، صدام حسین ۴ لشکر خود را در جاده اهواز-خرمشهر قرار داد، چون احتمال می‌داد ایرانی‌ها از همین نقطه ورود کنند.

رزمندگان اسلام باعبور از رودخانه کارون موفق شدند ضلع غربی رودخانه را تصرف کند و با فداکردن جان و مالشان برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشتند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • هشدار وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز