Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا راسک روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با هدف کمک رسانی به آسیب دیدگان زلزله سی سخت این گروه اعزام خواهند شد.

وی افزود: این گروه جهادی شامل ۵۰ دانشجوی بسیجی است که فردا در سی سخت استقرار خواهند یافت.

مسئول گروه دانشجویان جهادگر دانشگاه تهران تصریح کرد: مدت اعزام و حضور این افراد برای خدمت به مناطق زلزله زده سی سخت ۱۰ روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راسک ادامه داد: در راستای کمک به مناطق زلزله زده علاوه بر اعزام این گروه جهادی توسط بسیج دانشگاه تهران خیل عظیمی از کمک ها از قبیل چادر و پلاستیک برای روزهای سرد و برفی، آب معدنی، بسته غذایی بحران و غیره به این مناطق ارسال شده است.

وی عنوان کرد: بسته های غذایی در نظر گرفته شده حدود ۳ هزار بسته است که حاوی ضروریات زلزله زدگان در مواقع بحران است.

مسئول گروه دانشجویان جهادگر دانشگاه تهران ابراز داشت: این گروه جهادی با انعکاس وقایع و محرومیت های استان به ویژه دنا شرایط حضور مابقی گروه های جهادی را برای بازسازی این منطقه زلزله زده فراهم می کنند.

پیش از این، همین دانشجویان مومن، نخبه و جهادگر کهگیلویه وبویراحمدی دانشگاه تهران در حرکتی خودجوش، خیرخواهانه وایثارگرایانه در بحران بیماری کرونا همگام با سایر گروه های مردمی علاوه بر تولید وتامین ماسک وسایر اقلام بهداشتی مورد نیاز برای کادر بهداشت و درمان در سطح استان و بیمارستان ها اقدام به جمع آوری و توزیع کمک های مومنانه و بسته های معیشتی میان محرومان و افراد کم بضاعت کرده اند.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی۵.۶ دهم ریشتر ، ساعت ۲۲ و ۵ دقیقه و ۳۴ ثانیه ؛چهارشنبه شب شهر سی‌سخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند. مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد این زمین لرزه در عمق ۸ کیلومتری زمین اتفاق افتاد..

براساس این گزارش ،زلزله در فاصله ۱۰ کیلومتری سی‌سخت در کهگیلویه و بویراحمد ، ۱۹کیلومتری کمه در استان اصفهان و ۲۴ کیلومتری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است .

این زمین لرزه در شهرهای یاسوج، گچساران و دهدشت هم احساس شد.

 ۱۲ فروردین سال ۹۷ نیز زمین لرزه ۵.۶ ریشتری در شهرهای سی سخت و یاسوج خساراتی به بار آورد.

سی سخت با ۷ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زلزله کهگیلویه و بویراحمد یاسوج زلزله اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد دانشگاه تهران گروه جهادی زمین لرزه سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به استان خبر داد و گفت: مرکز رادیوتراپی یاسوج تا یک‌سال دیگر راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سعید جاودان سیرت، امروز_ یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دستگاه رادیوتراپی برای اولین بار وارد استان شده‌است، اظهار کرد: دستگاه رادیوتراپی با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان یکی از به‌روزترین، با کیفیت‌ترین و مجهزترین دستگاه‌های موجود در کشور است که اعتبار آن از محل اعتبارات سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده‌است.

وی به نیاز مبرم مردم و ارائه خدمات مهم دستگاه رادیوتراپی، اشاره کرد و افزود: این دستگاه می‌تواند تعداد افراد مبتلا به سرطان‌هایی که با عمل جراحی بهبود پیدا نمی‌کنند را درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان یاسوج گفت: یکی از مزیت‌های دیگر مرکز رادیوتراپی آن است که با توجه به تعداد زیاد جلسات رادیوتراپی بیماران، هزینه‌های گزافی در پی مراجعه به استان‌های هم‌جوار، بیمار متحمل می‌شد که با عنایت دولت و مقام عالی وزارت و نیز با پیگیری‌های صورت گرفته، این دستگاه برای ارائه خدمات به مردم شریف استان وارد شده‌است.

جاودان‌سیرت با اشاره به اینکه کلنگ ساختمان این مرکز شهریورماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر محترم بهداشت در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج به زمین‌زده شده است، افزود: با توجه به اینکه سازه رادیوتراپی یک سازه منحصربه‌فرد است که باید ۱۰ متر در زیرزمین ساخته شود و قطر دیوارهای سازه باید سه متر باشد، از این رو پروسه‌ای زمان بر است و امیدواریم کمتر از یک‌سال دیگر به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 748834

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری