Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید پورزادی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مرکز با همکاری مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران ایجاد می شود اضافه کرد: این مرکز دارای پنج دستگاه لرزه نگار با به روز ترین استاندارهای جهانی خواهد خواهد بود.

وی اضافه کرد: هم اکنون معاونان اجرایی و علمی مرکز لرزه نگاری کشور در کیش حاضر هستند و روز گذشته نیز یکی از دستگاه ها را در مجموعه تحقیقات زیست محیطی جزیره نصب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد مدیریت بحران کیش یادآور شد: چهار دستگاه لرزه نگار دیگر نیز امروز در بنادر چارک و آفتاب و جزایر فارور و هندورابی نصب می شوند تا بتوانیم داده های علمی از زمین لرزه های این محدوده به منظور بررسی های علمی تر به ثبت برسند.

وی با بیان اینکه مرکز لرزه نگاری کیش جنوبی ترین نقطه لرزه نگاری کشور زیر نظر مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران فعالیت می کند افزود: در آینده نزدیک نیز کنفرانس علمی زلزله شناسی با همکاری مراکز علمی کشور از جمله دانشگاه تهران در این جزیره برگزار می شود.

رییس ستاد مدیریت بحران کیش با تاکید بر رعایت خونسردی و هشیاری توسط یادآور شد: با توجه به حضور سه ماهه تیم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در کیش اطلاعات ثبت و برنامه ریزی‌های لازم انجام خواهد شد.

جزیره کیش روز شنبه چهارم تیرماه شاهد وقوع زلزله ۵.۶ ریشتری بود و این زلزله در طول جغرافیایی ۵۴.۳ و عرض جغرافیایی ۲۶.۵۲ در عمق ۲۲ کیلومتری زمین رخ داده که  این زمین لرزه در ۲۳کیلومتری بندر چارک ، ۲۵کیلومتری جزیره کیش و ۵۵کیلومتری جناج بستک به وقوع پیوست.

در جریان وقوع زمین لرزه ۳۱ نفر مصدوم شدند که طبق اعلام بیمارستان فوق تخصصی جزیره کیش مصدومیت تمامی آنها به علت ترس از زلزله و فرار از این اتفاق بوده است و یک تن از مصدومان نیز جان خود را از دست داد.

براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران از ساعت  ۱۰ و ۲۵ دقیقه روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه تا ساعت هشت صبح دوشنبه ششم تیرماه حدود ۱۱۰ بار زمین لرزه در نقاط مختلف هرمزگان از جمله چارک، کیش و پارسیان به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، تعداد ۳۵ پس لرزه با بزرگای کوچکتر از سه، ۵۵ پس لرزه با بزرگای بین سه و چهار، ۱۶ زمین لرزه با بزرگای بین چهار و پنج و همچنین ۲ زمین لرزه با بزرگای بین ۵ و ۶ بوده است.

برچسب‌ها پارسیان کیش بندر چارک هرمزگان موسسه ژئوفیزیک تهران دانشگاه تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارسیان کیش بندر چارک پارسیان کیش بندر چارک هرمزگان موسسه ژئوفیزیک تهران دانشگاه تهران لرزه نگاری کشور مرکز لرزه نگاری لرزه با بزرگای دانشگاه تهران زمین لرزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات‌های ممیزه وزارت علوم از ارسال ۱۵۰ پرونده برای انتخاب اساتید نمونه از سوی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: ۶ نفر از این اساتید زن و مابقی مرد هستند.

به گزارش ایسنا، علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب اساتید نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیات علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هبات‌های ممیزه وزارت علوم تاکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیات علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیات‌های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و شش نفر از اساتید نمونه خانم هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • قلعه خواجه لرزید
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند